زندگینامه رکسانا مصلحی

رکسانا مصلحی (Roxana Moslehi)، در ایران زاده و در کانادا بزرگ شده است. او مدرک لیسانس، فوق لیسانس و دکترای خود را از دانشگاه بریتیش کلمبیا (University of British Columbia) در شهر ونکوور (Vancouver) کانادا دریافت کرده است و هم‌اکنون استادیار همه‌گیرشناسی (مطالعه‌ی نحوه‌ انتشار بیماری‌ها و عوامل بیماری‌زا) و آمار زیستی در دانشگاه آلبانی (دانشگاه ایالتی نیویورک در آمریکا) است.

او در سایت لوپ (Loop) درباره‌ی زمینه‌ی تحقیقاتی خود گفته است: «به‌عنوان یک متخصص اپیدمیولوژی ژنتیک، اکثر تحقیقات من در رابطه با شناسایی عوامل ژنتیکی و محیطی تاثیرگذار در سلامتی انسان و تعیین ریسک تاثیرات این عوامل بر توسعه‌ی بیماری‌های پیچیده است. من همچنین دارای تجربیاتی در زمینه‌ی مشاوره فردی و خانوادگی در خصوص احتمال و شانس ابتلا به بیماری‌های ارثی هستم.» او مطالعات خود در زمینه‌ی جهش ژن‌های سرطان سینه و تخمدان خانم‌ها را گسترش داده است و با همکاری پزشکان داخل ایران در مورد موروثی بودن سرطان سینه و تخمدان در خانواده‌های ایرانی تحقیقاتی کرده است. نتیجه این تحقیقات دستیابی به کشفیات جدید در مورد جهش ژن‌های بدن انسان بوده است.

او در سایت لوپ (Loop) درباره‌ی زمینه‌ی تحقیقاتی خود گفته است: «به‌عنوان یک متخصص اپیدمیولوژی ژنتیک، اکثر تحقیقات من در رابطه با شناسایی عوامل ژنتیکی و محیطی تاثیرگذار در سلامتی انسان و تعیین ریسک تاثیرات این عوامل بر توسعه‌ی بیماری‌های پیچیده است. من همچنین دارای تجربیاتی در زمینه‌ی مشاوره فردی و خانوادگی در خصوص احتمال و شانس ابتلا به بیماری‌های ارثی هستم.» او مطالعات خود در زمینه‌ی جهش ژن‌های سرطان سینه و تخمدان خانم‌ها را گسترش داده است و با همکاری پزشکان داخل ایران در مورد موروثی بودن سرطان سینه و تخمدان در خانواده‌های ایرانی تحقیقاتی کرده است. نتیجه این تحقیقات دستیابی به کشفیات جدید در مورد جهش ژن‌های بدن انسان بوده است. 

رکسانا یک زن ایرانی محقق است که در دنیا به سبب شیوه ی بسیار عالی تدریس و همچنین تحقیقاتش به شهرت رسیده، او برند ی جایزه ی سیب طلایی از مدرسه سلامت آلبانی به خاطر تدریس فوق العاده اش شده است، همچنین از طرف موسسه‌ ی ملی بهداشت (NIH) دو جایزه به پاس تحقیقاتی که انجام داده به او اهدا شده است. در دورانی که او در دانشگاه بریتیش کلمبیا بود، جایزه ای بدلیل تدریس عالی به عنوان استادیار به او اهدا شده بود.

نظرات

  • هنوز نظری ندارید.
  • یک نظر اضافه کنید